drumcirkels.nl / logo
drumcirkels.nl / drumbouwweekend/ agenda

Drumbouwweekend (VOL)

Heeft Drum geantwoord op jouw roep?
Dan is het tijd! We gaan weer drums geboren laten worden in een heel mooi drumbouw weekend, met maximaal 4 (aanstaande) hoeders.
Je eigen sjamanistische healing trancedrum, rond, of een ei-vorm?
We werken op sjamanistische wijze; dus met de ceremonies kennismaking tussen het dier, de boom en jou, de inwijding van jouw Drum en kennismaking met de Spirit van jouw Drum. Die maken het verschil tussen een trommel en een Drum. Ook uitleg hoe je jezelf en anderen kunt helpen, en meer. Zaterdags ga je aan de slag met je edelsteen (kan je hier kiezen, of zelf meenemen), of hout voor het handvat, je frame, je drumstok en bewerk je je gekozen huid.
Na het avondeten een drumceremonie met cacao. Zondags na het ontbijt ga je aan de slag met je Drum.
Het is een mooi proces, een proces dat precies past bij jou en het moment. Een reis die je veel kan laten zien.
Welkom zaterdag vanaf 10.00 uur, thee en koffie staan klaar. De eindtijd is zondag rond 17.00 uur. Er is lunch, avondeten en ontbijt, drinken, hapjes en maaltijdsoep. We maken er een mooi geboorteweekend van. Daarna is het een sjamanistisch klankcentrum, waarmee je kan reizen, antwoorden zoeken en jezelf en anderen kunt helen. Je hebt er dan een magische vriend bij! Naast de sjamanistische ceremonies, helpt Drum je ook bij massage, yoga, etc.
Er is een brede keuze uit huiden, frames, touw en edelstenen. Maar ook manieren van bouwen; met een edelsteen, hout, of touw als handvat. En zolang jij de hoeder bent is er garantie.

Datum

23 - 24 sep 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€450.00
Categorie
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *