drumcirkels.nl / logo

Drumbouwweekend

Heeft Drum geantwoord op jouw roep?
Dan is het tijd! Zaterdag en zondag gaan we weer medicijndrums geboren laten worden in een heel mooi drumbouw weekend, met maximaal 5 (aanstaande) hoeders.
Je eigen sjamanistische healing trancedrum, rond, of een ei-vorm?
We werken op sjamanistische wijze; dus met de ceremonies kennismaking tussen het dier, de boom en jou, de inwijding van jouw Drum en kennismaking met de Spirit van jouw Drum. Die maken het verschil tussen een trommel en een Drum. Ook uitleg hoe je jezelf en anderen kunt helpen, en meer. Zaterdags ga je aan de slag met je edelsteen (kan je hier kiezen, of zelf meenemen) of hout voor het handvat, je frame, je drumstok en bewerk je je gekozen huid.
Na het avondeten een drumceremonie met cacao. Zondags na het ontbijt ga je aan de slag met je Drum.
Tijdens het weekend zal Jos van de Marel langskomen voor een mini-les Ogham. Hij zal zijn kennis over Boom delen: je hebt intuïtief voor een boom gekozen, wat is de gidsende kracht?
Dit zijn weekenden van ontspannen en inspannen, ontvangen en geven, van maken en leren.
Het is een mooi proces, een proces dat precies past bij jou en het moment. Een reis die je veel kan laten zien.
Welkom zaterdag vanaf 10.00 uur, thee en koffie staan klaar. De eindtijd is zondag rond 18.00 uur. Er is lunch, avondeten en ontbijt, drinken, hapjes en maaltijdsoep. Er is slaapgelegenheid (zelf dekbed en kussen meenemen), maar je kan ook je tent in de tuin opzetten. We maken er een mooi geboorteweekend van. Daarna is het een sjamanistisch klankcentrum, waarmee je kan reizen, antwoorden zoeken en jezelf en anderen kunt helen. Je hebt er dan een magische vriend bij! Naast de sjamanistische ceremonies, helpt Drum je ook bij massage, yoga, etc.
Er is een brede keuze uit huiden, frames (het magazijn van Sjamaan.nl), touw en edelstenen. Maar ook manieren van bouwen; met een edelsteen, hout, of touw als handvat. En zolang jij de hoeder bent is er garantie.
Kosten voor het weekend zijn €450,00
De dagworkshops voor een Drum met touw of een edelsteen zijn ook gewoon mogelijk! Die kunnen in principe iedere dag, als het jou of jullie (max 3 personen) uitkomt. Neem daar even contact over op.
Joost
Singing Drum
🙏❤️🦢🕉
Om benza pani hung
Aho!
  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
drumbouwweekend
Available Tickets: 5

drumbouwweekend

Het "drumbouwweekend" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

07 - 08 dec 2024

Tijd

10:00 - 18:00

Kosten

€450.00

Locatie

De Yurt
Duivenwaardsedijk 6, Nieuwe-Tonge
Categorie

Organisator

Drumcirkels.nl
Telefoon
+31 (0) 623314205
Email
Joost@drumcirkels.nl

Andere Organisatoren

INSCHRIJVEN
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *