drumcirkels.nl / logo
drumcirkels.nl | drumcirkels | Heal de Healer

Drumcirkel Heal de Healer Chaam

Samen met Debbie Borbála van Sacred Soulgarden worden de drumcirkels Heal de Healer van Singing Drum in Yurt Sarah in Chaam georganiseerd. Een avond om los te laten en op te laden. Om te zoeken en te verbinden. Om als een mycelium netwerk onze krachten te bundelen in (drum)ceremonie en ruimte te bieden aan “The Call of Drum & “Heartbeat of Mother Nature” in de fijne energie en setting van Yurt Sarah. Into your “Sacred Soulgarden”.

Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor een huisgemaakt verwarmend soepje, thee en wat lekkers. (Als je zelf iets lekkers mee wilt nemen om te delen, heel fijn.) Er is ruimte om samen het Earth Altar klaar te maken voor het openen van de ceremonie. Wil je graag iets meenemen om te plaatsen (b.v. een intentie te zetten) in het altaar (bloemen, veertjes, stenen, sieraden)? Dan is dat heel erg welkom.

Om 19.00 uur openen we de cirkel en we gaan door tot 22.00 uur. Samen drummen, zingen, dansen, healen, ratelen, of lekker genieten van een helend klankbad. Omdat iedereen die helende energie heeft, kun je daarmee oefenen, of dat ontdekken. We gebruiken sjamanistische trancedrums, maar andere drums en percussie instrumenten ook welkom! Er zijn leendrums aanwezig mocht je zelf (nog) geen Drum hoeden.

De locatie is dus: Yurt Sarah – Kloosterstraat 1 – Chaam.

Datum

09 feb 2024
Verlopen!

Tijd

Drumcirkel start om 19:00
18:00 - 22:00

Kosten

€15.00
Categorie
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *