drumcirkels.nl / logo

Drumcirkel

Omdat de vrijdagavond cirkels niet altijd voor iedereen haalbaar zijn en de vrijdagcirkel van juni niet door kan gaan omdat ik dan op Hippieland sta, is er op zondag 9 juni weer een drumcirkel overdag. Voor grote en kleine mensen!
Om los te laten en op te laden, om te zoeken en te verbinden. Om even de boel de boel te laten en samen muziek te maken. Jezelf en moeder Aarde te eren. Stil te staan bij wat je echt wilt.
Vanaf 13.30 uur ben je welkom, Fruit, siroop, thee en koffie, staan klaar. Als je zelf iets lekkers mee wilt nemen om te delen, heel fijn.
Om 14.00 uur openen we de cirkel en gaan door tot ongeveer 17.00 uur. Er zijn leendrums en andere instrumenten, maar als je je eigen drum of ander instrument mee wilt nemen; super! Samen drummen, zingen, healen, ratelen, of lekker genieten van een helend klankbad.
Bij droog weer rond het vuur, bij regen in de yurt, in Nieuwe_Tonge. We gebruiken sjamanistische trancedrums, maar andere drums en percussie instrumenten ook welkom! Er zijn leendrums aanwezig mocht je zelf (nog) geen Drum hoeden.
Laat me even weten als je wilt komen!
De bijdrage is €15,00.
Als je heel graag wilt deelnemen, maar niet de financiële middelen hebt, neem dan contact met mij op.
Alle goeds en tot dan!
Singing Drum
🙏❤️🦢🕉
Om benza pani hung
Aho!

Datum

09 jun 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

De Yurt
Duivenwaardsedijk 6, Nieuwe-Tonge
Categorie

Organisator

Drumcirkels.nl
Telefoon
+31 (0) 623314205
Email
Joost@drumcirkels.nl
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *