drumcirkels.nl / logo

Activiteiten

Drumcirkel

Om los te laten en op te laden. Om te zoeken en te verbinden.

Iedere vierde vrijdagavond van de maand. Bij droog weer rond het vuur, bij regen in de yurt, in Nieuwe-Tonge. We gebruiken sjamanistische trancedrums, maar andere drums en percussie instrumenten ook welkom!

Incidenteel houden we een zondagmiddagdrumcirkel voor alle leeftijden en speciale healing cirkels. Hou de agenda in de gaten voor die data. 

We geven ook drumcirkels op locatie, denk bijvoorbeeld aan scholen, bedrijven, of woongroepen. 

Workshop Drumbouw

Ieder tweede weekend van de maand is er een drumbouwworkshop in onze yurt. Op afspraak is het mogelijk om een eendaagse drumbouwworkshop te boeken. Dat kan individueel, of met 2 bouwers en is door de weeks. Ook geven we eendaagse drumbouwworkshops op locatie en op festivals.

Drumaanbod

We hebben diverse drums die wachten op hun hoeder en we  maken ook drums op bestelling. 

Drumreparatie

Onze Drums hebben een levenslange garantie bij de eerste hoeder. Heb je een Drum en is die kapot gegaan?  Of wil je je Drum aanpassen naar je wens? Dan kan dat!

Truffelceremonie

We bieden verschillende ceremonies aan zoals healing cirkels, of op reis met een plantmedicijn. Hiervoor nodigen we soms een Sjamaan uit om te begeleiden. Ook teachings van een krachtdier dat zich aandient mogen we aanbieden.  Jij en Drum is een korte workshop waarin de initiatieceremonies zitten. Een fijne manier om de mogelijkheden van jouw Drum beter te leren kennen. En ieder jaar vieren we de Zomer- en WinterSolstice. We staan middels ceremonies stil bij de Zonnewendes. Vorig jaar was de ZomerSolstice op het festival Hippieland en de WinterSolstice in Nieuwe-Tonge.

Jij en Drum

De Spirit heeft geantwoord op jouw roep, heeft je jouw Drum laten voelen. En nu ben je Hoeder van jouw trancedrum, fantastisch!
 
Je weet en voelt dat het meer is dan gewoon een trommel. En je bent klaar om meer over jouw trancedrum te leren. Het is tijd om je Drum leren kennen en weten hoe je het kan inzetten. 

Festivals en Beurzen

Gedurende het jaar zijn we te vinden op verschillende Festivals en Beurzen met drums die wachten op hun hoeder, drumcirkels begeleiden en drumbouwworkshops aanbieden. 

Heeft Drum je geroepen?
Plan een activiteit