drumcirkels.nl / logo

Drumcirkel

Drumcirkels om los te laten en op te laden. Om te zoeken en te verbinden. 

drumcirkels.nl | drumcirkel | zondagmiddagdrumcirkel

Ca. 3 uur

Nieuwe-Tonge, Goeree-Overflakkee (ZH) of op locatie

Geen ervaring nodig

Leendrums aanwezig

€15,-

drumcirkels.nl | drumcirkels | Heal de Healer

Heal de Healer

Drumcirkel Heal de Healer

Verbind je met jezelf en moeder Aarde door het ritme van Drum.

Drumcirkels zijn als het leven; ieder speelt zijn/haar ritme en samen maken we de muziek. En daarmee eren we moeder Aarde en onszelf. De ritmes vertegenwoordigen de hartslag van moeder Aarde. Onze drumcirkels zijn verbindend en helend. Je spreekt je intentie of dankbaarheid uit en start jouw ritme. Hiermee zet je jouw intentie, met jouw energie om in frequentie en stuurt het de cosmos in. De groep zal dit door jouw ritme mee te spelen versterken. Alles is trilling, alles heeft een frequentie en ergens zal dit resoneren en manifesteren. Daarnaast, omdat iedereen die helende energie heeft, kun je daarmee oefenen, of dat ontdekken.

We organiseren diverse drumcirkels; voor de dreumes, kinderen, ouder&kind en volwassenen en soms loopt dat ook lekker door elkaar.

Standaard is er iedere 4e vrijdag van de maand een drumcirkel in Nieuwe-Tonge. Incidenteel een drumcirkel op zondagmiddag. 

Afhankelijk van het weer, buiten in de tuin rond het vuur, of in de yurt. We gebruiken sjamanistische trancedrums, maar andere drums en percussie instrumenten zijn ook zeker welkom!

Hoe verloopt een drumcirkel?

Samen drummen, zingen, healen, ratelen, of andere instrumenten proberen of neem plaats in de stoel voor een klankbad. Omdat iedereen de (zelf)helende energie heeft, kun je dat ontdekken of verder ontwikkelen; wat gebeurt er tijdens of na de drumcirkel? Het ritme van de Drum is helend, opent blokkades, maakt dingen los. Voel je die energie?

Op de vrijdagavond ben je vanaf 18.00 uur welkom voor een soepje, thee of koffie en/of om even te zitten. Als je zelf iets lekkers mee wilt nemen om te delen, heel fijn.
Om 19.00 uur openen we de cirkel en gaan door tot 22.00 uur. Tussendoor is er een kleine pauze. 

Op de zondagmiddag is de drumcirkel voor alle leeftijden. De inloop is om 14.00 uur met koffie, thee en iets lekkers. Als je zelf wat mee wilt nemen, fijn. Om 14.30 uur openen we de cirkel en gaan door tot 17.00 uur. Ook bij deze drumcirkel is er een korte pauze tussendoor. 

drumcirkels.nl | drumcirkel | Heal de Healer

Een drumcirkel op locatie

Een drumcirkel op locatie is mogelijk voor alle doelgroepen, van alle leeftijden.

Als teambuilding heel geschikt maar het zorgt ook voor verbinding van bijvoorbeeld bewoners van woongroepen, schoolklassen of bij een buurtfeest.

Ook verzorgen we drumcirkels voor grotere groepen mensen zoals op een festival of beurs. 

Een drumcirkel kan vanaf 60 minuten tot ongeveer 3 uur.

 

Heeft Drum je geroepen?
Plan een activiteit van Drumcirkels