drumcirkels.nl / logo

Drumreparatie

Is je sjamanistische healingdrum beschadigd? Of wil je je Drum veranderen? Drumreparatie is op verschillende manieren mogelijk. Wij kunnen de Drum voor je repareren of aanpassen. Je kan ook je healingdrum bij ons komen repareren.

Wil je je Drum veranderen, zoals met een ander centrum of een andere huid, dan is dat ook mogelijk. Wij doen het voor je, of je kan het zelf onder begeleiding doen.

drumcirkels.nl | drumreparatie

Lees hier het verhaal van het Hertje.

drumcirkels.nl | drumreparatie

Mogelijkheden drumreparatie

We gaan samen kijken wat jouw Drum nodig heeft. Is de spanning er uit, is Drum beschadigd, is het nodig dat er iets veranderd wordt? 

In principe kunnen we alles veranderen wat nodig is.

Wij kunnen het voor je doen, of je kan zelf aan de slag onder begeleiding. Je kan ook met jouw sjamanistische healingdrum meedoen met een drumbouwworkshop. 

Voor alle mogelijke opties, zie het kopje drumbouwworkshop 


Verhaal
gehavend hertje

Deze Drum van hert kwam gehavend bij mij. Ze was geboren als een Drum met een band als spansysteem, maar liet al snel weten daar niet blij mee te zijn. Verschillende fietspompen waren stuk gegaan tijdens het op spanning brengen vertelde de hoeder. Uiteindelijk, na nog met nietjes vastgezet te zijn na het eerste scheuren, scheurde Drum helemaal. Een bijzondere; ze liet mij dromen over de hoeder, sterke connectie, heel mooi!

 
Eerst is ze een tijd ‘op adem gekomen’ in de yurt. Ik heb Drum uit elkaar gehaald, de nietjes verwijderd, het frame weer geschuurd en in de olie gezet, de huid in bad gedaan en schoon gemaakt. Ik kon nog gaten van de eerste geboorte gebruiken om zoveel mogelijk van het origineel te behouden. De hoeder wilde er graag Kambaba Jaspis in en ook dat kon ik vinden.
 
Omdat Drum voor de hoeder ook een hartopener was, heb ik er waar ooit het ventiel zat nog rozenkwarts bij gedaan.
 
Drum en hoeder zijn heel blij.

Heeft Drum je geroepen?
Plan een activiteit van Drumcirkels