drumcirkels.nl / logo

Jij en Drum

De Spirit heeft geantwoord op jouw roep, heeft je jouw Drum laten voelen. En nu ben je Hoeder van jouw trancedrum, fantastisch!
 
Je weet en voelt dat het meer is dan gewoon een trommel. En je bent klaar om meer over jouw trancedrum te leren. Het is tijd om je Drum leren kennen en weten hoe je het kan inzetten. 
 

Ca. 3 uur

Nieuwe-Tonge, Goeree-Overflakkee (ZH) of op locatie

Geen ervaring nodig

Met je eigen Drum

50 euro

Drumcirkels.nl | Jij en Drum | Yurt

Jij en Drum

Een sjamanistische healing trancedrum is zoveel meer, een magisch instrument en een helpende vriend. Als je weet hoe, is het een gereedschap waarmee je bijvoorbeeld jezelf en anderen kunt helen en je kunt er inzichten en antwoorden mee verkrijgen. Belangrijk hiervoor zijn de kennismakingsceremonies, de inwijding en de verbinding met de Spirit van jouw Drum.
 
Deze ceremonies zijn een vast en belangrijk onderdeel van een drumbouwworkshop. Wanneer je niet zelf geboorte hebt gegeven aan jouw trancedrum, heb je deze ceremonies waarschijnlijk niet gedaan.  Daarvoor is deze workshop bedoeld.
 
We gaan in deze workshop op reis in de magische wereld van Drum. Alle de bovengenoemde ceremonies en rituelen komen aan bod en worden verdiepend gegeven; hoe kan je reizen, hoe inzichten te verkrijgen, verschillende ritmes in te zetten en met zang en healing.
 

De workshop is met maximaal 6 deelnemers en duurt ca 3 uur.

Heeft Drum je geroepen?
Plan een activiteit van Drumcirkels