drumcirkels.nl / logo

Over ons

Joost Kuijpers
Singing Drum

Over ons

Spread love, Purify, Heal the harmed en Change your world.

Het enige wat we echt zijn, is onze ademhaling. De rest zijn verhalen, verhalen in ons hoofd. Er wordt gezegd dat de werkelijkheid een droom is. Die droom kan je sturen door intenties. Door o.a. te werken met de Spirit van Drum, kunnen intenties zich manifesteren. Ik bied handvatten aan en help o.a. met Drum, maar ook met (plantmedicijn)ceremonies, healing en coaching. Om te achterhalen wat jij nu echt wilt; wat is je zielsmissie. Want het hoogst haalbare, is invulling geven aan die missie. Om de verbinding (weer) te voelen met het al: je hebt alle kennis al in je.

drumcirkels.nl | onze missie

Een jaar of 25 volg ik nu het sjamanistisch pad. Tijdens een trancereis jaren geleden, toen ik in opleiding was tot sjamanistisch healer, werd ik geroepen door de Spirit van Drum. 

Nu ben ik sjamanistisch healer, geef geboorte aan Drum en help hoeders om geboorte te geven aan hun Drum. Tijdens trancereizen en dromen kwamen, wat ik hier maar verwoord als missies, binnen.

Spread love, Purify, Heal the harmed en Change your world. Deze 4 punten zijn de leidraad voor wat ik hier op moeder Aarde mag en wil doen. Drum is een van de instrumenten waarmee ik hier vorm aan kan geven.

Het begon dus met drumcirkels en de helende werking van Drum.  Ik heb mijn 2 vaste banen opgezegd om deze roep te volgen. Hiermee heb ik mijn lichaam beschikbaar gesteld aan de Spirits. Dat is waar ik nu voltijd mee bezig ben; het volgen van de roep van Drum, het volgen van Spirit. Zo draag ik bij aan het welzijn van Moeder Aarde en alles en iedereen dat en die hier is.

Aho

Heeft Drum je geroepen?
Plan een activiteit